Rengøring & facility

FSL leverer rengøringsløsninger, der er skræddersyede efter vores kunders ønsker. Vi foretager altid først en grundig behovsafdækning for at sammensætte det helt rigtige tilbud til netop jeres virksomhed.

I FSL arbejder vi struktureret med behovsanalyser og GAB-analyser for hele tiden at forbedre vores samlede servicepakke.

Vi har stor erfaring med alle typer rengøringsløsninger, herunder Insta800, hygiejnestandarden, programmeret rengøring og frekvensrengøring.

Vi anvender de mest miljøvenlige produkter, de nyeste metoder og det mest velegnede og ergonomisk korrekte materiel til opgaven.
 
FSL har et meget stærkt kvalitetssikringssystem og leverer derfor hver dag nøjagtigt som aftalt.

Fra singleservice til multiservice som integrerede løsninger. FSL har erfaringen, der sikrer vores kunder en optimal løsning.

FSL definerer facility-service som "Integrerede løsninger af flere serviceydelser, der skaber synergi og lægger værdi til de involverede medarbejdere og processer".

Vores facility-løsninger kan således bestå af få eller mange ydelser. Det afgørende er, at vi finder synergieffekterne og værdien i løsningerne til vores kunder. Vi anvender analysemodeller og optimerer processerne gennem hele forløbet, således vores kunder oplever FSL som en samarbejdspartner, der giver dem mere tid til deres kerneforretning.

Vi står altid til rådighed for en drøftelse af den bedste løsning for jeres virksomhed.