For Jobsøgere

Flex Serviceløsninger – FSL – har naturligvis en veldefineret og ansvarlig personalepolitik. Vores medarbejdere skal hver dag levere service af høj kvalitet, og derfor har de også krav på at kende rammerne for deres ansættelsesforhold. Personalepolitikken i FSL skal bl.a. sikre, at alle medarbejdere får mulighed for at udvikle deres potentiale inden for den enkeltes rammer. Dette sker bl.a. gennem årlige personalesamtaler, kompetenceafklaring og fastlæggelse af uddannelsesforløb, samt en åben og ærlig ledelsesform, som sikrer dialog.

 

Inden du søger

Inden du søger job i FSL, er det en god idé at læse vores Core Values og differentieringsstrategi, som beskriver vores idealer og vores krav.

Du skal forvente et meget åbent og venligt miljø fra første færd, og der er klare retningslinjer for rekrutteringsprocedurer, interviews, ansættelser, introduktion og fastholdelse.

 

  • Uniform og ID kort
    Som medarbejder i FLS skal du være opmærksom på, at du skal bære uniform og ID-kort, når du er på arbejde hos vores kunder. Det er et vigtigt og ufravigeligt krav.
  • Uddannelse og kurser
    Som medarbejder i FSL skal du deltage i uddannelse og relevante kurser. Vi forventer, at vores medarbejdere ønsker løbende kalibrering og opgradering. 
  • Straffeattest og børneattest
    Alle medarbejdere i FSL skal aflevere straffe- og børneattest.