Profil

Flex Serviceløsninger – FSL – blev stiftet i 2010 og består af medarbejdere, der gennem mange år har opbygget et betydeligt kendskab til rengøringsbranchen og markedets mange segmenter.

Vi bruger vores erfaring til at skræddersy optimale rengørings- og serviceløsninger. FSL følger en differentieringsstrategi gennem kvalitet og lægger vægt på miljø, nærhed, kommunikation og kvalitetssikring.

FSL er en virksomhed med ordnede forhold, der opfordrer til åben dialog, og vi tror på, at gensidig tillid altid er fundamentet for et frugtbart samarbejde.

 

  

 

Fleksibilitet

FSL har en flad og meget manøvredygtig organisation, som giver mulighed for hurtige beslutninger og en tæt kontakt til kunder og medarbejdere. Kvalitetssikringsprocedurer og handlingskorrektioner sker øjeblikkeligt – uden forsinkende led og besværlig kommunikation. 

FSL sætter en ære i at kunne agere med den fleksibilitet og smidighed, som forventes af en moderne, nytænkende servicevirksomhed. 

 

 

  • En bred vifte af serviceydelser

FSL kan tilbyde en bred vifte af serviceydelser, herunder rengøring, vinduespolering, gulvbehandling, glatførebekæmpelse, skadesservice, rengøring af it-udstyr, CleanRoom, medicinal, grønne områder og meget andet. Dermed behøver du som kunde kun én opringning for at få udført alle de mange serviceopgaver, der i dag hører med til at drive virksomhed.

  • Ordnede forhold

Kunden får tilknyttet faste medarbejdere, der alle er ansat under ordnede forhold. Vi stiller gengæld krav om, at medarbejderne taler dansk og er i besiddelse af rene straffe- og børneattester. 

  •  Miljøvenligt firma

FSL lægger stor vægt på at tage hensyn til miljøet. Så vidt muligt benytter FSL miljøvenlige og svanemærkede produkter. Vi er desuden meget opmærksomme på korrekt dosering og bortskaffelse af emballage – det gavner både vores og kundens medarbejdere og ikke mindst miljøet